• З 22 вересня бібліотека НаУКМА запрошує вас переглянути книжкову виставку. Книжкове зібрання поєднало в собі тематику до дня незалежності України – шлях становлення незалежної держави – та період російського вторгнення на нашу землю. Віримо, що вистоїмо, переможемо та відродимо свою країну! Чекаємо на вас для перегляду у 22 читальній залі Бібліотеки Антоновичів.
  • Оформлення списків літератури
    Допомога з вибором стилю оформлення бібліографії.
  • Допомога у аналізі видання на предмет хижацьких практик
    Перед подачею рукопису в журнал, авторам варто знати як обрати якісне видання, щоб опублікувати свої результати досліджень. Авторам потрібно ретельно перевіряти якість як традиційних журналів за передплатою, так і журналів відкритого доступу та видавців.

НОВИНИ ТА ПОДІЇ

Киця Буккиця

alt=

Зустрічайте нашу нову родзинку - кумедну та неймовірно пухнасту кицю Буккицю! 

Читати далі

Найкращий подарунок – книга

alt=

На полицях Могилянської бібліотеки з’явилися книжкові новинки від авторів-могилянців – це «Яра» Марусі Щербини та «Камені» Світлани Богдан.

Читати далі

105 років з народження Омеляна Пріцака

alt=

7 квітня - день народження відомого історика, вченого, сходознавця, філолога, професора Гарвардського університету (США), засновника і першого директора Інституту українських студій Гарвардського університету Омеляна Пріцака (7 квітня 1919 р. - 29 травня 2006 р.).

Читати далі

29 березня - санітарний день

alt=

Звертаємо увагу, що 29 березня (п'ятниця) - санітарний день в Бібліотеці Антоновичів.

Читати далі

28 березня - санітарний день

alt=

Звертаємо увагу, що 28 березня (четвер) - санітарний день в Американській бібліотеці.

Читати далі

Нові видання з тематики голодомору 1932-1933 років

alt=

Співробітники Наукової бібліотеки НаУКМА мали нагоду відвідати круглий стіл "Війна 2014-2024 рр.: сутність російської агресії та засади української перемоги"

Читати далі

Реєстрація

Обслуговування користувачів у Бібліотеці проводиться на підставі читацького або студентського квитка:

•для студентів НаУКМА - на підставі студентського квитка;

•для решти категорій користувачів - на підставі читацького квитка.

Користувач зобов’язаний надати згоду на збір та обробку персональних даних, підтвердивши це підписом на бланку  Реєстраційної картки користувача.

Для студентів, викладачів та співробітників НаУКМА виготовлення читацького квитка для студентів, викладачів та співробітників НаУКМА є безкоштовним.

Для випускників, вільних слухачів, слухачів літніх шкіл, сертифікованих програм НаУКМА виготовлення читацького квитка та щорічне подовження користування бібліотекою терміном 1 рік  становить 100 грн

 Винятки регулюються розпорядженням Дирекції бібліотеки.

Для інших студентів закладів вищої освіти України виготовлення читацького квитка з терміном користування 1 рік та щорічна перереєстрація становить 200 грн.

Для всіх інших категорій користувачів Наукової бібліотеки НаУКМА (в т.ч. Американської бібліотеки) виготовлення читацького квитка з терміном користування 1 рік та щорічна перереєстрація становить 400 грн.

При втраті читацького або студентського квитка потрібно одразу звернутися до співробітника читальної зали бібліотеки для блокування читацького формуляра. Також про втрату читацького або студентського квитка можна повідомити, зателефонувавши до Довідкової служби за телефоном +38 (044) 462-56-74 або електронною поштою  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

ТИМЧАСОВИЙ читацький квиток 
Студентам бакалаврату та магістеріуму, які обслуговуються на підставі студентського квитка, може бути видано Тимчасовий читацький квиток на термін до 2-х місяців до отримання чи поновлення студентського квитка.

ДУБЛІКАТ читацького квитка
Користувачі, які обслуговуються на підставі читацьких квитків при їх втраті або пошкоджені можуть виготовити дублікат читацького квитка, звернувшись до бібліотекаря в 4 корпус, кім. 116, Американської бібліотеки чи до Довідкової служби (Бібліотека Антоновичів, 1 поверх). 

Вартість виготовлення дубліката читацького квитка для всіх користувачів бібліотеки становить 100 грн.

Також Ви можете зареєструватися онлайн.

Для реєстрації у бібліотеці онлайн просимо заповнити ФОРМУ.
Віртуальний номер читацького квитка та підтвердження про реєстрацію Ви зможете отримати листом після опрацювання запиту бібліотекарем не пізніше 1-го робочого дня.

Пластиковий читацький квиток Ви зможете отримати при особистому зверненні до Довідкової служби на першому поверсі Бібліотеки Антоновичів. 
 Візьміть з собою документ, що підтверджує Вашу приналежність Могилянській спільноті.

 

Віртуальний музей НаУКМА

Цифрова колекція

Репозитарій

Путівник бібліотекою