Основним завданням нашої бібліотеки - є постійна інформаційна підтримка освітнього та наукового процесів в університеті, які здійснюються в дистанційному режимі.

Користувачі бібліотеки НаУКМА відтепер можуть читати англомовну літературу будь-де та будь-коли з новою програмою від Американського дому в Києві.

Elsevier Health to offer free access to ClinicalKey, Complete Anatomy and Osmosis in Ukraine in support of students and healthcare professionals

 

У ці неспокійні часи ми хочемо підтримати українські лікарні та медичні заклади, надаючи доступ до клінічної інформації. EBSCO пропонує лікарням, медичним установам та практикам в Україні доступ до таких ресурсів

З 5 квітня 2021 Наукова бібліотека НаУКМА переходить на дистанційне обслуговування користувачів.

Наукова Бібліотека Національного університету «Києво-Могилянська академія» шукає фахівця у відділ обслуговування науковою літературою.

Унікальне видання – перша публікація «Історії хазар» Агатангела Юхимовича Кримського – подароване бібліотеці Києво-Могилянської академії за сприяння одного з упорядників, Віталія Черноіваненка, викладача НаУКМА, Інститутом сходознавства ім. А. Ю. Кримського.

В НаУКМА протягом 2021 р. відбувається доступ до бази даних EBSCO Public Administration Abstracts.

Шановні користувачі!

Могилянська бібліотека працює за наступним графіком:

Шановні користувачі, у зв’язку з виборами Президента України і правом на волевиявлення кожного громадянина України, розклад роботи бібліотеки змінено

Шановні колеги! Запрошуємо до участі у Opens external link in new window7-й Міжнародній науково-практичній конференції «Наукова комунікація в цифрову епоху», що відбудеться 28-29 березня 2019 р. на базі Наукової бібліотеки Національного університету «Києво-Могилянська академія» (м. Київ, вул. Сковороди, 2).

Шановні користувачі, у зв’язку з Міжнародним жіночим днем, що є державним вихідним в Україні, маємо такий розклад роботи бібліотеки

Шановні колеги!

Запрошуємо до участі у 6-й Міжнародній науково-практичній конференції «Наукова комунікація в цифрову епоху», що відбудеться 29-30 березня 2018 р. на базі Наукової бібліотеки Національного університету «Києво-Могилянська академія» (м. Київ, вул. Сковороди, 2).

На тижні самостійної роботи  студентів НаУКМА

З 1 березня до 31 травня 2018 року НаУКМА отримав безкоштовний тестовий доступ до матеріалів німецького наукового видавництва Opens external link in new windowDe Gruyter, яке спеціалізується на академічній літературі.

Репозитарій