Олександр Орляк – службовець 128-ї гірсько-піхотної бригади, служив з серпня 2014-го. Могилянці підтримували 128-му гірсько-піхотну бригаду, як і багато інших, від початку російсько-української війни 2014-го. Олександр загинув в бою у лютому 2015-го. Леся Орляк написала книгу спогадів про свого сина.
Авторка писала про те, що знає, у місцях, що стосуються перебігу боїв, покладалася на розповіді свідків. Замість піднесеної цитати про долю країни, назвою вибрала слова, звернені до Олександра. Передмову до повісті написав брат Олександра, журналіст Андрій Орляк. За словами пані Лесі, у книзі висвітлено готовність до самопожертви і безкорисна любов до Батьківщини.
Приходьте почути історію одного з воїнів, що захищали і захищають Україну, і дізнатися про створення книжки. До розмови запрошені: Леся Орляк – письменниця, Василь Ванчура – директор тернопільського видавництва «Джура».
Усім гостям обіцяємо тепле спілкування на серйозні теми у затишній атмосфері Могилянської бібліотеки (читальна зала 22 Бібліотеки Антоновичів).
Подію організовано за підтримки Міністерства молоді та спорту України.
Просимо зареєструватися на подію.

Де: Бібліотека Антоновичів, 2-й поверх, зала 22 (вул. Сковороди, 2)
Коли: 11:30, 13 травня 2019 (понеділок).

Репозитарій