Школа зібрала професіоналів бібліотечної справи з різних куточків України: Львова, Кропивницького, Старобільська, Харкова. Тренери Тетяна Борисова, Микола Вірстюк, Катерина Косинська, Лариса Лугова,  Вікторія Польова проводили семінари й лекції, навчали презентувати бібліотеку у віртуальному та «живому» спілкуванні, особливостям роботи на різних платформах і різним стилям подання інформації. Протягом Зимової школи в рамках практичної частини учасники підготували  три проекти з комунікації в соціальних мережах та проекти залучення спонсорів і партнерів до співпраці.

Наші колеги активно брали участь у навчанні. Олександра Листопад як тренерка виступила з доповідями Opens external link in new window"Створення комунікаційної політики: чому і як" та Opens external link in new window"Як писати про “бібліотечну” роботу» . А Маргарита Цюра у рамках обміну досвідом з учасникам Школи представила доповідь Opens external link in new window"Сучасні сервіси для створення презентацій". Слухачі змогли дізнатися нові способи подання матеріалу, уточнити умови роботи сервісів й відзначили зацікавленість у повторному перегляді презентації.

Бібліотекарки-учасниці від НаУКМА дякують за таку нагоду Києво-Могилянській академії, Могилянській бібліотеці та Українській бібліотечній асоціації. VI Зимова школа молодих бібліотекарів УБА "Visible Library: професійна комунікація" дозволила в атмосфері навчальної аудиторії і в неформальному спілкуванні відкрити інші бібліотеки України, розглянути загальні тенденції бібліотечної комунікації в 2019-му році, шляхи її покращення, напрацювати практичні навички.

Репозитарій