Відповідно до Opens external link in new windowнаказу №278 та наказу №562, винагороду отримали 50 дослідників НаУКМА за 67 публікацій.

Преміювання здійснюється згідно з чинним у НаУКМА з 2016 р. Opens external link in new windowПоложенням про Преміювання співробітників НаУКМА за публікації у виданнях, що індексуються в міжнародних наукометричних базах Web of Science Core Collection (крім Emerging Sources Citation Index) та (чи) Scopus. Особливістю Положення є те, що під час розрахунку премії до уваги береться квартиль, до якого у своїй предметній категорії належить журнал у базі даних, та кількість співавторів. Детальніше про формулу обрахунку Opens external link in new windowможна почитати тут.

НаУКМА – один із перших університетів України, який почав враховувати квартиль журналу у преміюванні науковців за публікації. Нагороджують авторів двічі на рік, у червні та грудні. Усього із 2016 премія нараховувалася 79 науковцям за 145 публікацій. Із повним переліком премійованих та публікацій Opens external link in new windowможна ознайомитися за посиланням.

Наукова бібліотека НаУКМА відслідковує публікаційну активність дослідників НаУКМА та двічі на рік подає Президенту верифікований перелік публікацій, що відповідають умовам Положення.

Більше про те, як проходить преміювання, а також вимоги до публікацій, які Наукова бібліотека включає в перелік, можна почитати Opens external link in new windowна сайті бібліотеки. Якщо Вашої публікації немає у переліках премійованих чи Opens external link in new windowпретендентів, звертайтеся за телефоном +38(044)425-60-35 або напишіть Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Репозитарій