Отримати необхідну літературу можна (за попереднім електронним замовленням через е-каталог бібліотеки) на пунктах видачі: Філологічна бібліотека (1-й корпус, к. 139), Ресурсний центр вивчення англійської мови (7-й корпус), Бібліотека Антоновичів – читальні зали 22 та 25. Зверніть увагу, що замовлену літературу з Американської бібліотеки можна отримати у Ресурсному центрі вивчення англійської мови (7-й корпус).

Режим роботи Бібліотеки

Понеділок – четвер з 10:00 до 17:00, п’ятниця з 10:00 до 16:00.

Субота, неділя – вихідні дні.

Ви маєте можливість замовити літературу до навчальних курсів через е-каталог. Скористайтеся сервісом "Матеріали до курсів".

Замовити послугу оцифрування необхідних матеріалів до вивчення навчальних курсів через Форму запиту з подальшим розміщенням їх на навчальній платформі Distedu.

В університеті доступні електронні ресурси, зокрема наукометричні бази Scopus та Web of Science. Скористатися віддаленим доступом до передплачених баз даних можна за посиланням.

Ви також можете замовити тренінг для ваших студентів чи групи викладачів з користування електронними ресурсами чи оформлення бібліографічних посилань за Формою.

Консультації за телефоном +38 (044) 462-56-74 або поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Репозитарій