Режим роботи Бібліотеки
Понеділок – четвер з 10:00 до 17:00, п’ятниця з 10:00 до 16:00.
Субота, неділя – вихідні дні.

Отримати необхідну літературу можна (за попереднім електронним замовленням через е-каталог бібліотеки) на пунктах видачі:

- Філологічна бібліотека (1-й корпус, к. 139),
- Ресурсний центр вивчення англійської мови (7-й корпус),
- Бібліотека Антоновичів – читальні зали 22 та 25.

Зверніть увагу, що замовлену літературу з Американської бібліотеки можна отримати у Ресурсному центрі вивчення англійської мови (7-й корпус).

Дотримуйтесь соціальної дистанції, користуйтеся масками, використовуйте антисептики. Це важливо!!!

 

З 1 жовтня буде нараховуватися ПЕНЯ за затримані примірники. Подовжити книжки можна, скориставшись функцією "Подовжити" у вашому Формулярі в електронному каталозі.

Для повернення книжок працюють Скриньки на вході до 1-го корпусу й Американської бібліотеки, а з 15-го вересня повернути літературу можна буде на всіх пунктах видачі.

Книги можна надіслати:

- Укрпоштою коштом відправника на адресу: Наукова бібліотека Національного університету "Києво-Могилянська академія", м. Київ, вул. Григорія Сковороди, 2, 04070.
- Новою поштою (контакти отримувача за запитом)

Замовляйте літературу до навчальних курсів через е-каталог, скориставшись сервісом "Матеріали до курсів", щоб відшукати тексти до потрібного вам курсу.

В університеті доступні електронні ресурси з гуманітарних, суспільних, природничих наук, зокрема AGORA, ARDI, EBSCO, OARE та інші. Скористатися віддаленим доступом до передплачених баз даних можна за посиланням.


Консультації за телефоном +38 (044) 462-56-74 або поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Репозитарій