Запрошуємо до участі у 8-й Міжнародній науково-практичній конференції «Наукова комунікація в цифрову епоху», що відбудеться 22-23 жовтня 2020 р. на базі Наукової бібліотеки Національного університету «Києво-Могилянська академія» (м. Київ, вул. Сковороди, 2).

Основні питання конференції:

Національні та міжнародні проекти доступу до наукової інформації;
Наукометричні та бібліометричні інструменти оцінки наукових досліджень;
Цифрова підтримка наукових досліджень;
Наукові журнали: нові моделі технології створення та розповсюдження;
Відкритий доступ та відкрита наука;
Створення і використання наукових електронних ресурсів;
Питання інтелектуальної власності в цифрову епоху.

Категорії учасників:
Конференція орієнтована на представників наукових установ, редакційних колегій наукових журналів, бібліотек та видавництв, спеціалістів з електронного інформаційного обслуговування.

Реєстрація учасників відкрита за посиланням:
– до 10 жовтня 2020 р. (участь підтверджується за умови сплати реєстраційного внеску; квитанцію для підтвердження оплати надсилайте на е-пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Доповіді приймаються українською та англійською мовами. Організаційний комітет після розгляду усіх заявок залишає за собою право відхилити доповідь. Усім учасникам буде повідомлено рішення щодо включення чи відхилення їхньої доповіді в програму конференції. Захід не передбачає заочної участі та публікації збірника тез. Презентації до усіх виголошених під час конференції доповідей будуть представлені у відкритому доступі в репозитарії НаУКМА eKMAIR. Записи відео виступів будуть опубліковані на офіційному Youtube-каналі бібліотеки.

Організаційний внесок: 400 UAH/15 EUR (за умови попереднього безготівкого перерахунку). Для партнерів консорціуму ЕЛІБУКР діє знижка 50%.

Розміщення і харчування за рахунок учасників.

Контакти:
вул. Г. Сковороди, 2
м. Київ, 04655
Україна
Е-пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Тел.: +38(044)-425-60-35

Сторінка конференції у Facebook.
Офіційний хештег конференції #SCDA20

 

Репозитарій