У локальній мережі нашого університету, а також віддалено від кампусу є доступ до EBSCO Academic Search Premier, EBSCO ERIC та інших баз EBSCO, в тому числі:

Academic Search Premier - мультидисциплінарна база даних містить повні тексти для понад 3100 журналів.

Business Source Premier - це найпоширеніша база даних бізнес-досліджень, що забезпечує повні тексти для понад 2300 журналів у всіх галузях бізнесу, включаючи маркетинг, менеджмент, бухгалтерію, фінанси та економіку.

MasterFILE Premier - мультидисциплінарна база даних, що забезпечує повний текст для майже 1700 періодичних видань, 500 довідників і більш ніж 164 400 первинних джерел, а також до колекції зображень із понад 592 000 фотографій, карт та прапорів.

AHFS Consumer Medication Information є надійним джерелом та визнаним стандартом інформації про ліки для пацієнтів, доступна англійською та іспанською мовами. AHFS включає більше тисячі монографій з інформацією про ліки, написаних у публіцистичному стилі для споживачів.

GreenFILE пропонує інформацію, що охоплює всі аспекти впливу людини на навколишнє середовище, глобальному потеплінню, зеленому будівництву, забрудненню навколишнього середовища, сталому сільському господарству, відновлюваній енергетиці, переробці тощо.

Health Source - Consumer Edition надає інформацію з багатьох тем охорони здоров'я, включаючи медичні науки, харчування, догляд за дітьми, спортивну медицину та загальний стан здоров'я. Consumer Edition надає доступ до майже 80 повнотекстових журналів про здоров’я споживачів.

Health Source: Nursing/Academic Edition містить майже 550 наукових повнотекстових журналів, присвячених багатьом медичним дисциплінам.

MEDLINE надає авторитетну медичну інформацію про медицину, медсестринство, стоматологію, ветеринарію, систему охорони здоров’я, доклінічні дослідження та багато іншого. Створений Національною медичною бібліотекою, MEDLINE використовує MeSH (Medical Subject Headings) індексацію для пошуку цитат із понад 5400 біомедичних журналів.

Newspaper Source забезпечує повний текст до більш ніж 40 (американських) та міжнародних газет. Крім того, надаються повнотекстові стенограми телевізійних та радіоновин.

Regional Business News забезпечує повнотекстове висвітлення регіональних ділових видань: понад 80 видань, що охоплюють Сполучені Штати.

OpenDissertations - це база даних відкритого доступу, створена для допомоги дослідникам у пошуку як історичних, так і сучасних дисертацій та тез.

ERIC (Education Resource Information Center) забезпечує доступ до навчальної літератури та досліджень в галузі освіти. Вміст включає статті журналів, звіти про дослідження, навчальні посібники, доповіді, дисертації та тези, а також книги.

Teacher Reference Center пропонує тези для 280 найпопулярніших журналів для викладачів та адміністраторів ЗВО для допомоги професійним викладачам.

European Views of the Americas: 1493 to 1750 це нова бібліографічна база даних для науковців, які цікавляться європейськими дослідженнями, що стосуються історії Америки. Видавництво EBSCO у співпраці з бібліотекою Джона Картера Брауна створило цей ресурс із "Європейської Американи: хронологічний путівник до творів, надрукованих у Європі, що стосуються Америки, 1493-1750", авторитетної бібліографії, яка добре відома науковцям по всьому світу.

Library, Information Science & Technology Abstracts (LISTA) індексує понад 560 журналів, а також книги, звіти та матеріали конференцій. Тематика охоплює бібліотечну справу, класифікацію, каталогізацію, бібліометрику, пошук інформації в Інтернеті, управління інформацією тощо. Покриття в базі даних сягає ще середини 1960-х років.

EBSCO – це потужна оперативна довідково-бібліографічна система, яка надає широкий спектр реферативних та повнотекстових загальнодоступних баз даних від відомих інформаційних постачальників. Інформація представлена європейськими мовами, пошук ведеться англійською мовою.

EBSCO є найбільшим постачальником наукового контенту для університетів, науково-дослідних інститутів, корпорацій, лікарень і державних установ у всьому світі. На платформі EBSCOhost щодня відбувається 25 мільйонів пошукових запитів.

Детальніше про роботу з базою даних EBSCO – у презентації «Як ефективно використовувати ресурси EBSCO»

Доступ: з 1 січня 2021 до 31 грудня 2021 в локальній мережі (на кампусі) / віддалений доступ.

 

Репозитарій