Основи роботи у ScienceDirect

26.01.2021, 16:00-17:30

З 1 січня 2021 р. в НаУКМА розпочався річний доступ до електронних книг (майже 39 тис. видань) на платформі ScienceDirect, включно з безстроковим доступом до колекції 2088 електронних монографій 2019-2020 рр.

ScienceDirect – повнотекстова база даних компанії Elsevier, яка містить 25% світових наукових публікацій з усіх галузей знань від понад 47 тис. впливових авторів.

Під час вебінару будуть розглянуті питання: - Як отримати доступ до ScienceDirect - Налаштування профілю користувача - Як проводити ефективний пошук - Використання логічних операторів та спеціальних символів для пошуку - Опції сторінки документу

Для реєстрації на вебінар заповніть цю форму.

Наукометрія: кількісний аналіз наукових публікацій

4.02.2021, 16:00-17:30

У рамках Днів науки НаУКМА 2021 відбудеться вебінар "Наукометрія: кількісний аналіз наукових публікацій". Під час вебінару будуть розглянуті такі питання:

- Наукометрія. Історія предмету, наукометричні показники.

- Впливовість дослідження та оцінювання досліджень.

- Бібліометричні показники та показники впливовості досліджень.

- Аналіз цитування та аналіз ефективності наукової діяльності. Організатори: Центр наукометрії та цифрової підтримки досліджень НаУКМА , Наукова Бібліотека НаУКМА , ELibUkr.

Для реєстрації на вебінар заповніть цю форму.

Все, що Ви не знали про EBSCO

18.02.2021, 16:00-17:30

25 мільйонів пошукових запитів відбувається щодня у EBSCO - найбільшому постачальнику наукового контенту для університетів, науково-дослідних інститутів, корпорацій, лікарень і державних установ у всьому світі. У НаУКМА продовжено доступ до цифрового пакету електронних баз даних EBSCO eifl на 2021 рік. Ця колекція наукових мультидисциплінарних ресурсів стане у нагоді студентам, викладачам, аспірантам та дослідникам НаУКМА незалежно від галузі знань. У локальній мережі нашого університету, а також віддалено від кампусу є доступ до EBSCO Academic Search Premier, EBSCO ERIC та інших баз EBSCO.

На вебінарі ви дізнаєтеся багато корисного з пошуку інформації та зможете отримати відповіді на питання, котрі вас цікавлять.

Для реєстрації на вебінар заповніть цю форму.

Усі тренінги мають консультаційний характер та проводяться Науковою Бібліотекою НаУКМА для студентів та дослідників Національного університету «Києво-Могилянська академія».

Репозитарій