З 2002 року Research4Life надає дослідникам з-понад 10 000 установ у понад 125 країнах доступ до 140 000 провідних журналів та книг у галузі охорони здоров'я, сільського господарства, навколишнього середовища, прикладних наук та юридичної інформації.

Research4Life діє у партнерстві з організаціями в галузі наукових комунікацій, технологій та міжнародного розвитку: World Health Organization, Food and Agriculture Organization, United Nations Environment Programme, World Intellectual Property Organization, International Labour Organization; Корнельський та Єльський університети; Міжнародна асоціація наукових, технічних та медичних видавців та понад 180 міжнародних партнерів-видавців.

НаУКМА є організацією-учасницею Research4Life починаючи з 2011 р. Протягом цих 10 років користувачі бібліотеки НаУКМА мали можливість користуватись фаховими електронними ресурсами 5 баз даних платформи Research4Life, а саме:

- Дослідження з охорони здоров’я (Hinari),

- Дослідження з сільського господарства (AGORA),

- Дослідження у галузі навколишнього середовища (OARE),

- Дослідження для розвитку та інновацій (ARDI)

- Дослідження з глобального правосуддя (GOALI).

Участь НаУКМА в програмі партнерства з Research4Life протягом цих 10 років принесла багато позитивних результатів. Було укладено угоду про постачання наукового контенту між фаховим рецензованим журналом “Наукові записки НаУКМА. Біологія і екологія” та International System for Agricultural Science and Technology (AGRIS). Бібліотекарі НаУКМА брали участь у міжнародних тренінгах, організованих Research4Life. Користувачі бібліотеки НаУКМА також отримали змогу користуватись ресурсом Dimensions Plus безкоштовно через платформу Research4Life.

Доступ триває з 1 січня 2021 р. до 31 грудня 2022 р. і здійснюється: в локальній мережі (на кампусі НаУКМА) та віддалений авторизований доступ.

Репозитарій