Протягом 2021 року викладачі, студенти та дослідники НаУКМА мають змогу користуватись базою даних з медіа та комунікаційних досліджень - EBSCO Communication Source.

Доступ до ресурсів став можливим завдяки Проекту "University Partnership for Pre-Service Training in Government Communications" для Києво-Могилянської школи врядування, який виконується за підтримки US Department of State Federal Assistance Award Університетом Індіани Блумінгтон, США і НаУКМА. 

EBSCO Communication Source - це міждисциплінарна база даних та джерело інформації для науковців із вивчення засобів масової інформації, теорії комунікацій, організаційного спілкування, лінгвістики. Містить більш ніж 360 унікальних повнотекстових наукових журналів закритого доступу та тематичний тезаурус для перегляду предметів, що містить 11000 термінів.

Communication Source було розроблено на основі злиття високоякісних баз даних EBSCO, таких як: Communication & Mass Media Complete та Communication Abstracts, і включає безліч унікальних джерел, які раніше не були доступні. База даних пропонує описи, а також повнотекстовий вміст із міжнародних наукових публікацій, що стосуються багатьох галузей комунікативних досліджень. Крім того, база даних містить тематичний тезаурус.

Зміст походить від академічних журналів, матеріалів конференцій, торгових видань, публіцистичних видань. Розробкою контенту для Communication Source керують експертні радники, які є академічними бібліотекарями та комунікаційними бібліографами провідних міжнародних установ.

Повний перелік назв журналів, що проіндексовано в Communication Source

Доступ: з 1 січня 2021 до 31 грудня 2021 в локальній мережі (на кампусі) / віддалений доступ.

Репозитарій