Наукова Бібліотека Національного університету «Києво-Могилянська академія» шукає фахівця у відділ обслуговування науковою літературою.

У ролі Бібліотекаря Ви будете частиною динамічної команди, орієнтованої на сервіси з обслуговування науковими електронними ресурсами та підтримкою наукових журналів. Ми можемо запропонувати роботу в дружньому колективі, навчання та розвиток у професійній сфері, можливість самореалізації та кар’єрного зростання, офіційне працевлаштування.

Обов’язки:

- робота з веб-сайтами, редагування; - внесення метаданих та завантаження файлів; - редагування текстів українською та англійською мовами; - ділова комунікація з редколегіями та видавництвом; - надання консультацій та підтримки

Вимоги:

- фахова вища освіта; - вільне володіння українською мовою; - грамотність та уважність до деталей; - володіння англійською (необхідне для роботи з метаданими); - досвід роботи з веб-сайтами чи репозиторіями (наповнення, редагування)

Ми пропонуємо навчання та професійний розвиток співробітників

Тип працевлаштування: повна зайнятість. За потреби, є можливість працювати віддалено та\або на пів ставки.

Локація: м.Київ, ст. метро Контрактова Площа (Поділ).

Заробітна плата: від 7 000 грн.

Довідки за телефоном: (044) 463-69-31. Резюме надсилати на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Репозитарій