Шановні першокурсники!


Вітаю вас із початком нового етапу у вашому житті! Сьогодні Ви долучились до Могилянської спільноти і маєте унікальну можливість здобувати знання в славетному Університеті, творити свою власну історію продовжуючи традиції 400-літньої Могилянки.
Мені випала нагода запросити Вас до найкращого місця в Університеті, яке ми називаємо серцем Університету, і це – Бібліотека. Адже вона не просто сховище необхідної інформації.

Ми створили для вас найкомфортніше середовище для навчання, розвитку, творення цікавих ідей, спілкування, участі в різноманітних подіях.

Раді бачити вас щодня, без вихідних, з 8-30 ранку до 8-30 вечора.

На території університетського містечка 9 підбібліотек, але вашим першим знайомством буде Бакалаврська бібліотека ім. Тетяни та Омеляна Антоновичів.На першому поверсі вас радо зустрінуть бібліотекарі Довідкової служби і проконсультують за необхідності. Також до ваших послуг мільйонна колекція друкованих та електронних видань, колекція фонду рідкісних та цінних видань, художня література сучасних письменників та класиків, література для поглибленого вивчення іноземних мов, а ще ви маєте можливість вдосконалювати англійську розмовну мову з носіями мови у розмовних клубах та на кінопереглядах в Американській бібліотеці. Кожна читальна зала бібліотеки обладнана сучасними комп’ютерними робочими станціями, полицями відкритого доступу до найпопулярнішої літератури та іншої цікавої інформації.

З нетерпінням чекаємо на особисте знайомство у Бібліотеці і бажаємо вам успіхів у навчанні, натхнення, нових досягнень, упевненості у власних силах!

 

З повагою
директор наукової бібліотеки,
Національного університету "Києво-Могилянська академія"
Тетяна Чорна

Репозитарій