Борис Борисович Шалагінов, професор, доктор філологічних наук отримує відзнаку eKMAIR за найбільшу кількість публікацій наукових робіт у своїй галузі, що викладені в інституційному репозитарії НаУКМА.

За найбільшу кількість статей з економічних наук відзнака eKMAIR присуджується Василю Михайловичу Горбачуку, професору, доктору фізико-математичних наук.

За найбільшу кількість статей у галузі інформатики відзнака eKMAIR присуджується Миколі Миколайовичу Глибовцю, доктору фізико-математичних наук.

За найбільшу кількість статей з правничих наук відзнака eKMAIR присуджується Геннадію Леонідовичу Рябцеву, професору, доктору наук з державного управління, кандидату технічних наук.

За найбільшу кількість статей з природничих наук відзнака eKMAIR присуджується Анатолію Флавіановичу Бурбану, завідувачу кафедри хімії НаУКМА, професору, доктору технічних наук.

За найбільшу кількість статей з соціальних наук і соціальних технологій відзнака eKMAIR присуджується Тамарі Олегівні Марценюк, доцентці, кандидатці соціологічних наук.

Спеціальну відзнаку eKMAIR для наукових підрозділів розділили Лариса Іванівна Брюховецька, старша викладачка кафедри культурології НаУКМА, і Тетяна Олександрівна Ярошенко, віце-президентка з наукової роботи та інформатизації, доцентка, кандидатка історичних наук, за найбільшу кількість статей, завантажених до могилянського інституційного репозитарію.

Нагадуємо, що статті наших дослідників доступні в архіві онлайн за лінком.

Якщо Ви студент, викладач чи співробітник НаУКМА, можете завантажити свою наукову роботу в eKMAIR самостійно або звернутися до координаторки репозиторію Ірини Хорошок (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Репозитарій