Користувачі бібліотеки НаУКМА відтепер можуть читати англомовну літературу будь-де та будь-коли з новою програмою від Американського дому в Києві.

America House Kyiv OverDrive Library — це безкоштовна віртуальна бібліотека, відкрита для мешканців України віком від 14 років і старше. В електронному каталозі широкий вибір електронних видань та аудіокниг англійською мовою на будь-який смак: художня література та видання про культуру, історію, науку, підприємництво та більше. Єдине, що потрібно для користування цим ресурсом — це читацький квиток, який можна зареєструвати за цим посиланням https://www.americahousekyiv.org/overdrive-registration/ 

Під час реєстрації у полі «Choose your closest American Space» потрібно вказати Американську бібліотеку ім. В. Китастого при НаУКМА

America House Kyiv OverDrive Library — це спільний проєкт мережі американських культурних та інформаційних центрів по всій Україні, до якої входять Американські доми у Києві, Одесі та Львові, а також центри «Вікна в Америку» по всій країні. 

https://www.americahousekyiv.org/overdrivelibrary 

Якщо у вас виникли питання стосовно реєстрації, будь ласка, напишіть нам Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

 

Репозитарій