HeinOnline Social Justice Suite — це набір із п’яти важливих і безкоштовних баз даних HeinOnline. Роблячи ці матеріали доступними для всіх, HeinOnline сприяє поширенню знань та громадському дискурсу. Пакет Social Justice Suite складається з таких баз даних:

Законодавство щодо регулювання зброї в США - окрім звітів Дослідницької служби Конгресу, слухань у Конгресі, база містить обширну бібліографію та посилання на зовнішні ресурси. Серед важливих назв — «The Omnibus Anti-Crime Act: A Legislative History of the Violent Crime Control and Law Enforcement Act of 1994» 1994 року, тощо.

Рабство в Америці та світі: історія, культура та право - це колекція важливих юридичних матеріалів, пов’язаних із рабством у Сполучених Штатах та англомовних країнах. Вона включає всі закони, прийняті кожною колонією та штатом щодо рабства, усі федеральні закони, що стосуються рабства, а також усі зареєстровані випадки рабства у штатах та на федеральному рівні. База також містить книги, документи та багато іншого.

Ініціатива справедливості Open Society Foundations - була створена в 2003 році для надання експертної юридичної підтримки через стратегічні судові процеси щодо прав людини та іншу юридичну роботу. База містить звіти, посібники, брифінги, юридичні та політичні матеріали, а також інформаційні бюлетені, які досліджують та відстоюють питання прав людини та правосуддя.

Права LGBTQ+ - колекція матеріалів, що стосуються руху за права LGBTQ+ людей, включаючи інтерактивну хронологію, а також тематичні судові справи, наукові статті, книги, брошури, звіти тощо.

Громадянські права та соціальна справедливість - понад 650 найменувань від Комісії з громадянських прав Сполучених Штатів, колекції приблизно 1000 слухань у Конгресі та багато іншого. 
Доступ: база даних працює в локальній мережі (на кампусі НаУКМА), за посиланням / віддалений доступ.

Репозитарій