Міжнародні компанії Elsevier, EBSCO, BMJ Publishing Group Ltd з метою підтримки українських вчених надають доступ до власних електронних ресурсів. Ресурси призначені для українських лікарів, медсестер та інших фахівців у сфері охорони здоров’я.

 

ДОСТУП ДО МЕДИЧНИХ РЕСУРСІВ ELSEVIRE 

Elsevier Health зробив безкоштовним доступ до своїх інструментів клінічної підтримки та медичних освітніх платформ для підтримки студентів-медиків і медичних працівників по всій Україні.  Нижче ви знайдете короткий огляд кожного продукту та інструкції для доступу.  

ClinicalKey — це ресурс клінічних матеріалів, який підтримує медичних працівників та студентів, надаючи інформацію, що дозволяє їм поглиблювати фундаментальні знання та покращувати клінічну практику. Контент включає провідні повнотекстові довідники та журнали, інформацію про ліки, відео, практичні рекомендації, клінічні калькулятори тощо.   

Запит на доступ   

Ресурси:   

Complete Anatomy — це найдосконаліша в світі платформа 3D анатомії. Вона трансформує розуміння студентами анатомії, надає викладачам унікальні засоби навчання та співпраці, а також використовується клініцистами по всьому світу для навчання своїх пацієнтів і для оновлення їхнього власного розуміння складних анатомічних структур.   

Ресурси: 

Щоб отримати доступ, виконайте наведені нижче дії: 

  1. Завантажте Complete Anatomy для свого пристрою за покликанням.     
  2. Ви вже маєте обліковий запис Complete Anatomy? Відкрийте програму та увійдіть. Не маєте облікового запису Complete Anatomy? Завершіть процес реєстрації в програмі.   
  3. Після входу перейдіть до Налаштування > Мій обліковий запис > введіть код активації: VCMSWO4SP1CH   
  4. Ваша ліцензія на Complete Anatomy буде автоматично активована    

У разі виникнення проблем зв’яжіться зі службою підтримки клієнтів.   

Osmosis — це освітня платформа у галузі охорони здоров’я, яка надає мільйонам діючих і майбутніх лікарів та особам, які доглядають за пацієнтами, найкращий досвід навчання. Будучи першовідкривачем технологій освіти в галузі охорони здоров’я, Osmosis виходить за рамки підручників і лекцій, пропонуючи освітній відеоконтент, який є простим, захоплюючим та інформативним. Osmosis має бібліотеку з понад 2000 відео, що охоплюють патологію, фізіологію, фармакологію та клінічну практику, з відповідними запитаннями, картками та примітками.  

  Якщо Ви новий користувач - створіть обліковий запис для доступу:   

  1. Натисніть тут, щоб зареєструвати новий обліковий запис. Натисніть безкоштовну пробну версію та введіть свою інформацію.   
  2. Після входу буде підтвердження безкоштовного доступу до Вашого облікового запису, яке також можна перевірити у своєму профілі.   
  3. Щоб отримати докладніші інструкції, натисніть тут. Якщо у вас виникли проблеми зі створенням облікового запису, зверніться до служби підтримки за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..    

Ви вже користуєтеся Osmosis?   

  1. Натисніть тут, щоб увійти у свій існуючий обліковий запис.   
  2. Після входу Ви побачите підтвердження того, що Ваш безкоштовний доступ додано до Вашого облікового запису, який також можна перевірити у своєму профілі.   
  3. Щоб отримати докладніші інструкції, натисніть тут. Якщо у вас виникли проблеми під час входу або якщо ви хочете скинути пароль, зв’яжіться зі службою підтримки за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..   

Зауважте, що безкоштовний доступ буде активовано після входу через веб-браузер, а не через мобільний додаток. Після створення облікового запису користувачі можуть використовувати Osmosis як через веб-сайт, так і через мобільний додаток.   

Ресурси:   

  • Osmosis 101
  • Osmosis Починаючи з основ
  • Які інструменти та ресурси входять до складу Osmosis Prime
  • Потрібна допомога? Будь ласка, зв’яжіться зі службою підтримки Osmosis за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або натисніть синій значок чату в нижньому правому куті програми.  

 ДОСТУП ДО МЕДИЧНИХ РЕСУРСІВ EBSCO  

  1. DynaMed – надає найактуальнішу та точну, доказову інформацію клініцистам. Доступ до ресурсу надаватиметься протягом 2022 р.
  2. Nursing Reference Center Plus – доказова клінічна інформація медичним сестрам.
  3. Rehabilitation Reference Center – доказова інформація для фізіотерапевтів.        

Коротка інструкція з авторизації на платформі EBSCO:   

1) Перейдіть за посиланням: https://search.ebscohost.com/    

2) Введіть облікові дані для входу:   

  1. У полі User ID (ідентифікатор користувача) напишіть слово ukrzdorovya   
  2. Password (пароль): ukr!22   
  3. Натисніть на Sign in   

3) Оберіть необхідний ресурс, перейшовши за посиланням. 


РЕСУРСИ КОМПАНІЇ BMJ PUBLISHING GROUP Lt 

  1. BMJ Best Practice – це інструмент для підтримки в прийнятті клінічних рішень, який містить покрокові рекомендації щодо діагностики та лікування понад 1000 хвороб, постійне оновлення даних, широке висвітлення інфекційних хвороб, моніторинг та фіксація неперервної медичної освіти, й створення сертифікатів тощо. 
  2. BMJ Learning – освітній онлайн-ресурс для лікарів та інших фахівців у сфері охорони здоров’я, на якому розміщені понад 100 акредитованих рецензованих навчальних модулів у різних форматах.   

 

Частина матеріалів доступна українською мовою.   Доступ надається по всій території України, без прив’язки до IP адреси установи. 

Репозитарій