Видавництво публікує матеріали у всіх галузях знань. На нинішній день компанія володіє правами на понад 21 000 наукових книг (щороку видається близько 1000 нових назв), 1 600 наукових журналів (серед яких вагома частка всесвітньо відомих та престижних видань), а також енциклопедії, довідники, бази даних наукової інформації з хімії та медицини (в тому числі Кокранівська бібліотека доказової медицини). Доступ до наукового контенту видавництва відбувається через платформу Wiley Online Library (www.onlinelibrary.wiley.com).

В журналах видавництва опубліковано дослідження понад 450 лауреатів Нобелівської премії. Щорічно журнали Wiley демонструють високі показники цитування та імпакт-фактори, до того ж багато видань займають перші позиції у рейтингах за відповідними галузями знань.

В рамках тестового доступу для користувачів буде доступна найбільша колекція журналів Wiley, а це понад 1 500 назв сучасних журналів. Доступними будуть також архіви журналів за понад 20 років – з 1997 року до сьогодні. За тематичним спрямуванням журнали охоплюють всі предметні напрямки сучасної науки.

Зверніть увагу! Тестовий доступ позначено зеленим відкритим замочком із позначкою “Full Access”. До журналів тестового доступу відносяться видання у галузі біології, екології, медицини, хімії, фізики, психології, соціології, політології, права, економіки. Також на платформі можна користуватись повними текстами матеріалів, позначених відкритими замочками із позначками “Open Access” та “Free Access”.

Повний перелік видань, доступних в НаУКМА протягом тесту: Opens external link in new windowhttp://bit.ly/2HfPYa8

Доступ до журналів Wiley буде відкритий з 01 лютого 2020 року по 30 квітня 2020 року. Скористатися доступом можна з будь-якого комп’ютера у локальній мережі (на кампусі НаУКМА), перейшовши на платформу Wiley Online Library Opens external link in new windowhttps://www.onlinelibrary.wiley.com/.

Репозитарій