Цей історичний архів газет дозволяє науковцям шукати та переглядати найвідоміші та найцитованіші газети у світі в оригінальному опублікованому вигляді.

The Times пропонує своїм читачам поглиблене, об'єктивне висвітлення світових подій з моменту створення в 1785 році і є найстарішою щоденною газетою, що постійно виходить. Маючи понад 12 мільйонів статей, архів підтримує дослідження з різних дисциплін та галузей, включаючи бізнес, гуманітарні науки, політологію та філософію, а також висвітлення всіх основних міжнародних історичних подій.

Характеристики архіву:

- Дослідники можуть бачити частоту пошукових термінів, що дозволяє виявити центральні теми та оцінити, як люди, події та ідеї взаємодіють та розвиваються з часом. 

- Архів виявляє приховані зв’язки в пошукових термінах, допомагаючи формувати дослідження, інтегруючи різноманітний вміст з відповідною інформацією.

Доступ до The Times Digital Archive було закрито достроково (14 лютого 2020) через вичерпання ліміту на кількість завантажень файлів (trial download limit).

Репозитарій