Відтепер працювати з повнотекстовою науковою базою даних Springer можна віддалено від кампусу НаУКМА. Компанія Opens external link in new windowSpringer надала права віддаленого доступу для користувачів Наукової Бібліотеки.

Нагадуємо, що Міністерство освіти і науки України Opens external link in new windowзабезпечило передплату за кошти держбюджету до повнотекстових публікацій відомого міжнародного видавництва Opens external link in new windowSpringer Nature. За передплатою МОН, відкрито безкоштовний доступ до журнального контенту (статей в наукових рецензованих журналах видавництва Springer). В НаУКМА також працює доступ до книжкової колекції видавництва Springer - Opens external link in new windowSpringer eBooks Collection - Education. Це широкий спектр авторитетних монографій, підручників та довідкових праць, що охоплюють усі сфери освіти.

Доступ до журналів Springer – одного з найбільших світових видавців академічних і науково-популярних книг та журналів, розпочався 3 січня 2020 р. і діє в локальній мережі НаУКМА (на території кампусу НаУКМА) за контролем IP-адрес (з усіх комп'ютерів та WI-FI мереж НаУКМА) - за посиланням

Віддалений доступ можуть оформити користувачі Наукової Бібліотеки НаУКМА. Зверніть увагу! Віддалений доступ до Springer надається платформою SpringerLink автоматично всім користувачам, які самостійно зареєструвались на платформі на кампусі НаУКМА.

Репозитарій