Міністерство освіти і науки України забезпечило передплату за кошти держбюджету до повнотекстових публікацій відомого міжнародного видавництва Springer Nature.

Журнали тематично охоплюють математичні науки, природничі науки (біологія, медицина, екологія, хімія, фізика, географія, фармацевтика, охорона здоров'я), технічні науки (інформатика, інженерія), право та міжнародні відносини, соціальні науки (психологія, політологія, педагогіка), економічні науки (фінанси, бізнес та менеджмент), а також гуманітарні науки (історія, філософія, літературознавство).

За передплатою МОН, відкрито безкоштовний доступ саме до журнального контенту (статей в наукових рецензованих журналах видавництва Springer). Нагадуємо, що в НаУКМА також працює доступ до книжкової колекції видавництва Springer - Springer eBooks Collection - Education. Це широкий спектр авторитетних монографій, підручників та довідкових праць, що охоплюють усі сфери освіти.

Доступ до журналів Springer Nature – одного з найбільших світових видавців академічних і науково-популярних книг та журналів, розпочався 3 січня 2020 р. і діє в локальній мережі НаУКМА (на території кампусу НаУКМА) за контролем IP-адрес (з усіх комп'ютерів та WI-FI мереж НаУКМА) - за посиланням: https://link.springer.com/

Репозитарій