Збільшення обсягів інформації та створення її надлишків, універсальність запитів споживачів потребують оперативності та релевантності інформаційного пошуку. Однією з найбільш авторитетних і загальновизнаних у світі джерел пошуку наукової інформації є база даних Web of Science.

На тренінгу ми розглянемо питання реєстрації у базі даних, особливості пошуку інформації та аналізу результатів пошуку. Для студентів, які здійснюють пошук документів у галузі гуманітарних, технічних, суспільних наук та медицини, буде корисно навчитись на практиці шукати наукові статті та наукові журнали, а також дізнатись про те, які українські наукові журнали входять до WoS та як їх знайти.

Цей тренінг не є офіційним тренінгом компанії Clarivate Analytics. Цей тренінг проводиться бібліотекарями НаУКМА для внутрішньої аудиторії НаУКМА і має консультаційний характер. Цей тренінг не може бути проведений в інших установах. Для того, щоб замовити тренінг з користування Web of Science - звертайтесь до офіційного представництва компанії Opens external link in new windowClarivate Analitics в Україні.

Для участі потрібно заповнити Opens external link in new windowреєстраційну форму.
Коли: 18 квітня 2018 р., 17:00.
Де: 23 зала, Бібліотека Антоновичів.

Розклад тренінгів бібліотеки - Opens external link in new windowза посиланням

Репозитарій