Research4Life має п'ять основних баз даних:

Opens external link in new windowHinari (Research in Health), 

Opens external link in new windowAGORA (Access to Global Online Research in Agriculture), 

Opens external link in new windowOARE (Online Access to Research in the Environment), 

Opens external link in new windowARDI (Access to Research for Development and Innovation) 

Opens external link in new windowGOALI (Global Online Access to Legal Information) . 

 Opens external link in new windowHinari (Доступ до досліджень в галузі охорони здоров'я) - проект Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) у партнерстві з бібліотекою Єльського університету та видавництвами. Hinari забезпечує доступ до 14 900 журналів (на 30 різних мовах), 60 000 електронних книг і 105 інших інформаційних ресурсів. 

Opens external link in new windowAGORA (Доступ до глобальних досліджень в галузі сільського господарства) – проект Продовольчої та сільськогосподарської організації (FAO) у партнерстві з Корнельським університетом та 65 видавцями. AGORA надає доступ до 13 700 журналів, 26 500 електронних книг та 30 інших інформаційних ресурсів, охоплюючи такі теми як: сільське господарство, рибальство, продовольство, харчування, ветеринарію та суміжні біологічні, екологічні та соціальні науки.  

Opens external link in new windowOARE (дослідження в навколишньому середовищі) - проект Програми ООН з навколишнього середовища (UNEP) у партнерстві з Єльським університетом та 65 видавцями. OARE надає доступ до 11 700 журналів, 27 000 електронних книг і до 40 інших інформаційних ресурсів у широкому спектрі дисциплін, які сприяють нашому розумінню природного середовища, включаючи екологічну токсикологію та забруднення, зоологію, ботаніку, екологію, хімію навколишнього середовища, геологію, гідрологію, океанографію, метеорологію, кліматологію, географію, економіку навколишнього середовища, екологічне право і політику, політику збереження та планування, екологічну біотехнологію, екологічну інженерію, енергетику та багато інших дисциплін. 

Opens external link in new windowARDI (Доступ до досліджень для розвитку та інновацій) – проект Всесвітньої організації інтелектуальної власності та партнерів у видавничій галузі, скерований на інтеграцію країн, що розвиваються, та найменш розвинених країн у глобальну економіку знань. Покращуючи доступ до наукової літератури з різних галузей науки і техніки, програма ARDI покликана посилити інфраструктуру знань у країнах, що розвиваються, і найменш розвинених країнах. ARDI допомагає науковцям створювати нові рішення для технічних завдань, що виникають на місцевому рівні. Ресурс надає доступ до 7,600 журналів і до 22 000 електронних книг.

Opens external link in new windowGOALI - це державно-приватне партнерство ООН, Міжнародного навчального центру МОП та академічних партнерів Бібліотеки юридичної школи Корнелл та Єльської юридичної бібліотеки. Користувачі можуть отримати доступ до академічних та професійних рецензованих журналів, публікацій і баз даних у вибраних предметних областях права від провідних світових академічних видавців.

Доступ триває з 1 січня 2019 до 31 грудня 2019 року і здійснюється: у локальній мережі НаУКМА та за віддаленим доступом (надається після заповнення Opens external link in new windowформи для реєстрації).

Репозитарій