Розклад освітніх заходів за посиланням

 

 

 

 

Шановні читачі!

Звертаємо увагу, що 24 серпня (середа) у Науковій бібліотеці НаУКМА санітарний день.

Для користувачів бібліотека не працює.

Велика честь для Могилянки отримати колекцію почесного професора НаУКМА, відомого дослідника, історика, дійсного члена НТШ і УВАН Романа Шпорлюка.

Шановні першокурсники! Вітаю вас із початком нового етапу у вашому житті! 

Зверніть, будь ласка, увагу на зміни в графіку роботи бібліотеки.

Готуємося до нового навчального року, а літо вносить свої корективи. У зв’язку з технічними причинами до кінця серпня пункт видачі книжок переноситься з Бібліотеки Антоновичів до 1 корпусу в залу 139. Запрошуємо замовляти та брати примірники, а також підписувати обхідні листи в Філологічній бібліотеці, зала 139. Бібліотека Антоновичів буде зачинена до 1.09.2021.

ScienceDirect – повнотекстова база даних компанії Elsevier, яка містить 25% світових наукових публікацій з усіх галузей знань від понад 47 тис. впливових авторів. 

Нагадуємо, що в НаУКМА діє доступ до економічної бази даних Statista.

Шановні викладачі, раді повідомити вам, що Могилянська бібліотека виходить з дистанційного режиму роботи, починаючи з 1 вересня 2020 року.

Шановні студенти, раді повідомити вам, що Могилянська бібліотека виходить з дистанційного режиму роботи починаючи з 15 вересня 2020 року.

Розпочалася вступна кампанія, і ми радо чекаємо вступників у Києво-Могилянській академії!

Подати електронні заяви на бакалаврат можна до 18:00 22 серпня. Приймаються до 5 заяв на бюджет, на контракт – необмежена кількість. Обирайте Академію першим пріоритетом, якщо хочете вступити до нас найбільше!

Грант пам’яті Юрія Паславського “Кращий читач Наукової бібліотеки НаУКМА” в 2019-2020 навчальному році здобули:

Інформація в сучасному світі не лише у книгах і телебаченні, а й у подкастах. Це серії аудіозаписів, з яких можна дізнатися про все на світі.

Нові строки карантинно-обмежувальних та профілактичних протиепідемічних заходів у НаУКМА, затверджено Наказом НаУКМА № 226 від 29 липня 2020 року.

1 серпня 2020 року Ількові Ільковичу Кучеріву мало б виповнитися 65 років.

Вітаємо зі вступом до Києво-Могилянської академії!

З 3.06.19 р. до 31.08.19 для користувачів працює лише читальна зала 22  бібліотеки Антоновичів

Наукова бібліотека НаУКМА отримала тестовий доступ до бази LIBRARIA – Архів української періодики онлайн.

29 серпня 2019 р. до Наукової бібліотеки передали "Іліаду" Гомера 1897 року видання, котра знайшлася під підлогою у Староакадемічному корпусі Національного університету "Києво-Могилянська академія" кількома днями раніше.

Гарні новини: студенти та викладачі НаУКМА матимуть доступ до баз даних EBSCO протягом усього навчального року 2019-2020, адже їх було передплачено для бібліотеки НаУКМА на 2020 рік.

Шановні друзі й користувачі, вітаємо з Днем незалежності та Днем прапора!

З першого вересня 2018 року починають діяти Opens external link in new windowнові правила запису до бібліотеки.

Шановні студенти першого року навчання (бакалаври і магістри), до отримання студентських ви також можете користуватися бібліотекою. Для цього слід отримати в бібліотеці тимчасовий читацький, який дозволяє користуватися формуляром, робити замовлення з електронного каталогу, а також брати видання для користування до моменту отримання студентського квитка.    

Києво-Могилянська академія посіла 13-те місце у липневому Вебометричному рейтингу університетів, який уклала іспанська дослідницька група Лабораторія Cybermetrics. 

Список баз даних платформи Research4Life, доступних для дослідників у НаУКМА, поповнився базою Opens external link in new windowGOALI - Global Online Access to Legal Information.

Репозитарій